Ohita ja siirry sisältöön

Ilmainen toimitus Suomessa 🇫🇮

30 päivää vastaanoton jälkeen palautettu 📦

Maksa myöhemmin Klarnan kanssa

Meistä

Meistä: Solvindi, RZN e-commerce BV:n toimesta

Tervetuloa Solvindi, RZN e-commerce BV:n toimesta

Tervetuloa Solvindi, RZN e-commerce BV:n toimesta maailmaan, yhden pysähdyksen kauppaan, joka tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita tuotteita. Dynaamisen duon, Alexin ja Jordanin, perustamana meitä ohjaa yhtenäinen näkemys monipuolisten, korkealaatuisten tuotteiden tarjoamisesta asiakkaillemme. Solvindi, RZN e-commerce BV:n toimesta sitoudumme tarjoamaan vertaansa vailla olevaa asiakaspalvelua ja varmistamaan, että tarjontamme kuvastaa luottamusta ja erinomaisuutta.

Tutustu Alexiin ja Jordaniin

Yhdistettynä yli 25 vuoden kokemukseen monilla eri toimialoilla, Alex ja Jordan tuovat Solvindi, RZN e-commerce BV:n toimesta raikkaan ja innovatiivisen lähestymistavan. Teknologian ja innovaation taustan omaava Alex ohjaa Solvindi, RZN e-commerce BV:n toimesta alan trendien eturintamassa. Hänen asiantuntemuksensa varmistaa, että asiakkaamme saavat käyttöönsä huipputeknologisia tuotteita, jotka on suunniteltu parantamaan jokapäiväistä elämää.

Toisaalta Jordan, jolla on laaja kokemus vähittäiskaupasta ja asiakaspalvelusta, pyrkii saamaan jokaisen Solvindi, RZN e-commerce BV:n toimesta asiakkaan tuntemaan itsensä arvostetuksi ja tyytyväiseksi. Kestävän kasvun intohimoinen puolestapuhuja Jordan varmistaa, että Solvindi toiminnot ja tuotevalinnat kuvastavat sitoutumistamme ympäristövastuuseen.

Matkamme

Solvindi, RZN e-commerce BV:n toimesta:ssä ymmärrämme laadukkaiden tuotteiden tarjoamisen merkityksen, jotka vastaavat asiakkaidemme monipuolisia tarpeita ja mieltymyksiä. Matkamme alkoi yksinkertaisella tehtävällä: täyttää markkinoiden aukko luotettaville, monipuolisille ja korkealaatuisille tuotteille. Tavoitteemme? Varmistaa, että jokainen asiakas löytää tarkalleen sen, mitä he etsivät.

Sitoutumisemme

Sitoutumisemme Solvindissa ulottuu pelkästään tuotteiden myymiseen. Olemme omistautuneet varmistamaan saumattoman ostoskokemuksen, jota täydentää erinomainen asiakaspalvelu ja tuotevalikoima, joka kuvastaa laatua ja luotettavuutta. Alexin, Jordanin ja koko Solvindi-tiimin kanssa olemme kanssasi joka askeleella ostoskokemuksessasi, varmistaen tyytyväisyyden, mukavuuden ja kestävän suhteen.

Tutki ja Nauti

Kun he eivät ole omistautuneet parantamaan Solvindi-kokemustasi, Alex ja Jordan nauttivat matkustamisesta ympäri maailmaa, eri kulttuurien tutkimisesta ja näkemysten tuomisesta, jotka jatkuvasti rikastuttavat Solvindi, RZN e-commerce BV:n toimesta tuotevalikoimaa ja asiakaskokemusta.

Ota Meihin Yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää, tarvitset apua tai haluat jakaa palautettasi, ota meihin yhteyttä annettujen tietojen kautta.

Osoite: Antoniusstraat 25, Biest-Houtakker, Noord-Brabant, 5084 GB, Alankomaat

Sähköposti: info@solvindi.com

Yhteydenottolomake: Ota yhteyttä

Puhelin: +31 6 10453738 Ei puhelintukea - Ole hyvä ja lähetä sähköposti

Yritysnumero: 90909526

Asiakaspalvelu: Maanantaista perjantaihin klo 9:00 - 20:00

Nopea ja ilmainen kotiinkuljetus

Hyödynnä aina ilmainen toimitus sis. seuranta & jäljitys meiltä.

Rahat takaisin -takuu

Etkö ole tyytyväinen tuotteeseen? Voit helposti palauttaa sen 30 päivän kuluessa.

Erinomainen asiakaspalvelu

Tiimimme on valmiina vastaamaan kysymyksiin 7 päivänä viikossa.

Tilaa nyt, maksa myöhemmin

Tilauksen voi maksaa jälkikäteen Klarnan kautta.